Iedereen heeft zijn sterke en minder sterke punten. Ik heb een schoonmaakster en geef me dingen soms uit aan luxe.

Ik durf ronduit toe te geven dat ik daar gewoon niet goed in ben.

Ik moeten ook zeggen dat dit vaak ook de klanten zijn die we aantrekken. Mensen die toe durven te geven dat ze ergens niet goed in zijn. Dat maakt ze niet dom, maar juist heel slim. Uitbesteden is meestal gunstig op meerdere vlakken. Een expert weet alles al; jij moet je eindeloos verdiepen in de materie. Een expert weet precies hoe hij iets moet aanpakken en kan het snel en efficiënt; jij loopt te klungelen en doet er tijden over. Alleen daaraan verdien je al geld.

Maar een expert weet ook waar je geld op kunt besparen. Dubbel geld verdienen dus.

Zoals jullie wellicht al weten heb ik mijn websites laten maken door Jan Everts van Websitedienstverlening.
websitedienstverlening-jan-everts

Het mooie van Jan is dat hij aan alle kanten mee denkt en veel meer doet dan je zou verwachten. In mijn ervaring is dat meestal andersom. Nog fijner vind ik dat hij zijn afspraken na komt. Sterker nog, vaak is het al voor de afgesproken datum af. Maar het allermooiste is dat hij blijft meedenken over verbeteringen. Ook als dat betekent dat dat zijn eerdere advies eigenlijk weg vaagt. Veel mensen zouden dat niet durven toe te geven.

Zo nu ook; ik ben gestart met Autorespond om e-mailadressen te verzamelen en nieuwsbrieven etc. te kunnen versturen. Dit bood ons het stukje automatisering dat we nodig hadden. Mensen hebben ook de mogelijkheid om af te rekenen. Destijds was dat de beste optie. Maar de internetwereld staat niet stil en inmiddels is er een beter alternatief, namelijk Active Campaign.

 

Dit gaat mij bijna € 50,- per maand besparen! Oftewel € 600,- per jaar!

Dat staat nog los van wat het ons extra gaat opleveren, want er zitten veel meer mogelijkheden in Active Campaign op marketinggebied.

Maar ja, dan moet je weer een nieuw programma leren en ik had Autorespond net een beetje door. Ik zag er dus best wel tegenop.

Ook daar heeft Jan een antwoord op; hij kan namelijk ook goed trainingen geven. Hij kwam met een aanbod voor een Active Campaign training. Hij komt zelfs naar het Noorden toe. In plaats van minstens 4-5 uur in de auto zitten is het nu maar een uurtje reistijd. Je begrijpt het al. Monica heeft zich gelijk aangemeld.

Zo'n kans laten we niet voorbij gaan.

Klopt, het is weer een investering, maar eentje die we binnen no time terug verdienen.

Nog 1 laatste; wat verder nog heel mooi is aan Jan is dat je alles bespreekbaar is. Bijvoorbeeld met deze overstap. Ik wil heel graag zijn hulp met installatie, maar alle mails overzetten; dat is simpel kopiëren-plakken. Dat ik uit kostenoverweging zelf doen. Dat vindt Jan helemaal geen probleem. Sterker nog; Hij heeft mij al meerdere keren dingen geleerd die ervoor zorgen dat ik  veel zaken zelf kunnen en hem minder nodig hebben.

Ik zeg: nooit meer een andere partner voor mijn website!

Omdat ik zo blij ben met Jan EN met het feit dat ik heel veel geld per jaar kunnen besparen terwijl ik meer mogelijkheden had, wil ik jullie dit laten weten. Doe er je voordeel mee.
Ik heb me in ieder geval aangemeld voor de training. Wil jij dat ook? Meer informatie vind je hier.

Doe je het liever zelf, je website beheren? Vraag dan zijn ebook aan. (Klik op het ebook)
e-book-5-tips-om-zelf-je-website-technisch-te-onderhouden-1-e1456826688184

Pin It on Pinterest

Share This