Ja, ja. Ik had het al aangekondigd. Voor het einde van het jaar zouden we financieel vrij zijn. Oftewel, ik zou elke maand voldoende passief verdienen om mijn levensstijl te kunnen betalen. Voor mij is dit € 700,- per maand.

Het is nog maar 23 maart maar de eerste belangrijke mijlpaal op weg naar financiële vrijheid in 2017 is al behaald.

Deze maand heb ik precies € 700,- aan passief inkomen verdiend!

Helaas waren er ook wat kosten en kunnen ik kan niet zeggen dat ik financieel vrij ben, maar ik ben wel heel dicht bij financiële vrijheid!

Natuurlijk heb ik daar hard voor gewerkt, maar we hebben ook hulp gehad. Van meerdere mensen, maar vooral van Hugo Bakker en zijn Passief Inkomen Academy (PIA).

Ja, ik heb het er al vaker over gehad, maar het is ook gewoon heel waardevol voor ons en veel andere PIA-nisten geweest. Ja, ik heb een naam bedacht voor alle deelnemers aan de PIA.

Nu kan ik je eindeloos vermoeien met wat ik allemaal geleerd hebben en hoe, dat het echt niet altijd soepeltjes ging en er soms ook dingen mislukten. Maar belangrijker is het resultaat.

Hugo gaf mij de tools in handen die we nodig hadden om het onderdeel inkomen van financiële vrijheid te laten groeien.

Overigens niet alleen het passief inkomen. Door zijn strategieën hebben we ook veel meer ander werk.

Mijn successen zorgden ervoor dat andere ondernemers ook geïnspireerd werden. Een aantal bevriende ondernemers zijn inmiddels ook begonnen aan de PIA met echt fantastische successen. Wat zou je er van vinden om meer dan € 3000,- te verdienen met 1 challenge?

 

Lijkt jou dat ook wel wat? Kijk dan eens hier en wellicht ben jij binnenkort mijn mede-PIA-nist.

Pin It on Pinterest

Share This