Zoals beloofd elke maand een update over Mijn Financiële Huishoudster. Je kunt de blog van juli hier terugvinden en de blog van augustus hier.

Het is inmiddels 2 september en ondanks dat augustus een vakantiemaand is heb ik bergen werk verzet.

Ik heb weer elke dag geblogd om jullie te informeren en inspireren, we hebben veel gelezen en gewerkt aan onze eigen doelen en mindset.

Ik ga een aantal dingen aanpassen in het bedrijf. De meeste klanten die zich bij mij melden zijn ondernemers. Ondernemers die financiële vrijheid willen. Precies wat mijn missie is. Ook kreeg ik veel verzoeken voor workshops vanuit de ondernemerskant en merkte dat ondernemers graag hulp willen. Ik heb uitgezocht wat ze nodig hebben en ben in augustus aan de slag gegaan.

Er komt een nieuwe weggever (nu nog het E-book “Bespaar € 100,- per maand”). Ik heb een heus boek geschreven waarmee we ondernemers helpen sneller financiële vrijheid te bereiken. Hierbij komt ook een audioboek en videoserie.

Daarnaast ga ik ook andere aanpassingen aan de website doen. Het doel is dat de komende maand te realiseren. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte via social media en de wekelijkse huishoudstermail. (Ontvang je onze huishoudstermail nog niet? Vraag dan het gratis E-book aan, dan wordt je automatisch ook aangemeld voor de huishoudstermail)

Dit alles betekent natuurlijk niet dat je niet je voordeel kunt doen met mijn diensten, blogs en producten wanneer je geen ondernemer bent. Het kan wel zo zijn dat wat ik schrijf en doe minder gaat passen bij wat jij nodig hebt. Blijf wel even hangen want ik kom binnenkort met een alternatief voor deze mensen.

Wat is er nog meer gebeurd de afgelopen maand?
- Vorige week heb ik onze eerste workshop gegeven! Het was een groot succes. Ik heb mensen veel inzichten en stof tot nadenken gegeven.
- Ik heb besloten volgend jaar naar Tony Robbins in Londen te gaan! Tony is de succescoach van de wereld. Hij inspireert mij en gaat me zeker helpen op het gebied van persoonlijke groei.
- Ik heb gewerkt aan mijn eigen overtuiging en ben weer een stapje verder. In de blogs van de afgelopen maand kun je dit teruglezen.
- Het eerste inloopspreekuur is een feit. Elke eerste donderdag van de maand kun je binnen lopen bij het Eiland van Groningen van 08.30 tot 11.00 uur.

 

IMG_20160830_120933

Op de hei

IMG_20160901_101138

De plek van het inloopspreekuur

Wat ga ik komende maand doen?
- Komende maand wordt de website vernieuwd, komt er een nieuwe weggever én een nieuw ebook inclusief audioboek en videotraining.
- Ook komende maand mag ik weer een workshop voor ondernemers geven. De Succesformule voor Financiële Vrijheid. Interesse? Meer info vind je hier.
- Ik blijf, maar wel iets minder. Niet meer elke dag maar om de dag.

Pin It on Pinterest

Share This