Weer geen miljoenen gewonnen in de loterij… En je wilt zo graag financiële vrijheid!

Natuurlijk probeer je dat al jaren te bereiken met je onderneming, maar dat gaat je veel te langzaam dus heb je je zinnen gezet op een grote geldprijs winnen. Ook veel makkelijker dan alle ups en downs van het ondernemen.

Ik heb ook niets gewonnen. Ik had ook geen loten trouwens….

Want ik geloof er niet in. Ik vind het zonde van mijn geld. Daarnaast geloof ik dat ik zelfstandig financiële vrijheid kan bereiken. Dat de kans dat ik het op deze manier ga behalen ook veel groter is als het winnen van de loterij. Ik investeer liever daar in, als in loten voor de loterij.

Waarom doen we eigenlijk mee met loterijen?

Eigenlijk is het gewoon gokken en kunnen we dus zeggen dat een groot deel van Nederland leidt aan een gokverslaving. In veel gevallen gestimuleerd door de Nederlandse Staat.

De kans om een hoofdprijs te winnen is 1 op 5 miljoen. Misschien ben je ook blij met een kleinere prijs. Maar bedank dan dat van elke euro die een loterij ontvangt, zijn ongeveer 65 cent weer uitkeren. Het verwachte rendement op jouw “investering” is dus -35%.

Dat is twee keer zo duur als roodstaan op uw bankrekening. Een veel slechter rendement kun je je haast niet voorstellen.

Je hebt ook een groep mensen die meedoen voor de goede doelen (of dit zeggen in ieder geval). Ook dan moet je jezelf eens achter de oren krabben. Je kunt natuurlijk veel beter zelf geld geven aan goede doelen.

We laten ons leiden door de droom om ooit eens de hoofdprijs te winnen, want dan …….

De meeste mensen kunnen uren wegdromen over hun leven na het winnen van miljoenen.
Dat doe ik ook ieder jaar.

 

Om vervolgens te kijken wat ik dat jaar waar kan maken. ZONDER het winnen van de loterij.

 

Want ik vertik het om mijn leven af te langen hangen van het wel of niet winnen van de loterij. Ik ben de baas over mijn leven. Daarnaast zou het betekenen dat ik zoveel dingen niet zou doen in mijn leven die ik wel wil.

Ik ben dus mijn eigen bedrijf gestart en al een eind op weg naar financiële vrijheid zonder het winnen van de loterij. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

 

De enige sneaky loterij vind ik de postcode loterij.

Ik krijg het toch een beetje benauwd als ik er aan denk dat in mijn straat vele miljoenen euro’s verdeeld worden en ik niets krijg. Hoe zou dat voelen? Maar ik vertik het om dit gevoel mij te laten leiden en ervoor te zorgen dat ik elk jaar minstens € 150,- kwijt ben aan loten.

Heb jij ook weer niet de loterij gewonnen maar wil je wel financiële vrijheid?

 Start met het volgen van de GRATIS videotraining "Financieel Succesvol Ondernemen". Aanmelden doe je hier

 

Pin It on Pinterest

Share This