Eind februari was ik aanwezig bij de Millionaire Mind Intensive. De training waarbij je in drie dagen je mindset zo instelt dat hij op rijkdom gericht is.

Het is niet de eerste keer dat ik een training volgde op dit gebied. Anderhalf jaar geleden volgde ik de Financial Freedom training van Open Circles. Deze training was de inspiratie voor die training en er kwam ook veel terug. Ik had ook al veel gelezen over het onderwerp, maar toch heb ik weer heel veel geleerd.

Wat is er veranderd in mijn Millionaire Mind tussen toen en nu?

Bij de Financial Freedom training kwam ik erachter dat ik de overtuiging had dat geld schaars is én de invloed daar van op mijn leven. De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op de niet helpende onderdelen van deze overtuiging en dat hielp. Maar die overtuiging zat zo diep dat hij vaak weer ongemerkt terug kwam. Dan ging ik er tegen vechten.

Nu leerde ik dat dat helemaal niet nodig is. Deze overtuiging helpt mij ook heel erg. Zonder deze overtuiging had ik nooit al die mooie reizen kunnen maken en nooit mijn bedrijf kunnen starten.

Het enige wat belangrijk is, is dat ik me niet moet laten leiden door deze overtuiging. Ik moet geen beslissingen gaan nemen op basis van het feit dat geld op kan raken.

Ik ga nu nog relaxter met geld om.

Dit maakt me ook eindelijk klaar om in de wereld van investeren te gaan duiken. Want dan kan ik mijn geld voor mij laten werken in plaats van werken voor mijn geld. Toeval bestaat niet; de dag na de training komt er iemand in mijn netwerk op mij af i.v.m. een nieuw initiatief op het gebied van beleggen.

Ook geld weg geven is nu makkelijker. Al moet ik nog wel even een goed goed doel vinden. Ik houd niet van de grote doelen en geef liever aan een klein goed doel.
Eerder gaf ik vooral tijd weg.

Aan het begin van de training moesten we een hele lijst met stellingen hoe je over geld dacht beantwoorden. Toen kwam ik erachter dat er nog best wat beperkende overtuigingen waren. Aan het einde van het weekend niet meer. Zo zie je maar, ook al ben je er elke dag mee bezig en help je anderen ermee. Je eigen overtuigingen zitten zo diep, dat ze zomaar weer de kop opsteken.

Je kunt dus denken, ik heb zo’n training al een keer gedaan. Maar beter kun je gewoon nog een keer gaan.

Ook heel leuk; ik werd gewoon herkend! Iemand die Mijn Financiële Vrijheid al volgt en iemand die mij op het podium had zien staan bij Hugo Bakker. En ik heb weer heel veel leuke mensen ontmoet.

IMG_20170224_083647 IMG_20170224_085711 IMG_20170225_082209

Ben jij al eens bij zo'n training geweest? Wat heb je eruit gehaald?

 

Pin It on Pinterest

Share This