Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen

Stel je voor dat je een volle bankrekening hebt én heel veel vrije tijd

Toen je je bedrijf startte zag je het zo mooi voor je. Meer vrijheid, meer tijd voor je gezin en jezelf, maar vooral doen waar je blij van wordt.
De werkelijkheid bleek anders. Je werkt meer dan ooit terwijl je bankrekening leger dan ooit is. Je investeert in jezelf en je bedrijf maar de inkomsten blijven veels te laag. Je hebt alweer gedacht aan terug gaan in loondienst....

Veel vrouwelijke ondernemers zijn oververmoeid en platzak. Dat moet nu stoppen.

Wat ook moet stoppen is het verkopen van allerlei marketingtrainingen die je beloven dat je in no time meer winst maakt als je hun formule volgt. Waarom? Omdat als je relatie met geld slecht is, je ook met alle kennis en vaardigheden je altijd platzak en oververmoeid zal blijven.

Monica

Ik ben Monica ten Hoove en mijn missie is om vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed te laten ondernemen.

Ik was mijn goed betaalde baan bij de bank ontvlucht. Door mijn relatie met geld, die was gevormd door het opgroeien met weinig geld, had ik me voor mijn dertigste al naar een burn-out gewerkt en burnout twee was onderweg terwijl ik net een kindje had gekregen.

Stoppen leek geen optie. Tot ik besloot dat het wel een optie was en ik 10.000,- in een jaar bij elkaar spaarde om te kunnen stoppen met mijn baan.

Ik starte mijn eigen bedrijf. Heerlijk! Vrijheid, vrije tijd en mensen helpen.

Dat bleek toch wat anders te liggen. Na een jaar was mijn spaargeld al bijna op en mijn inkomsten heel zielig. Ik liet me weer inhuren door mijn oude baas en verdiende daar heerlijk. Maar was dit wat ik wilde? NEE!

Ik zat gevangen in mijn eigen bedrijf. 

Tot ik er achter kwam wat de oorzaak was van het feit dat mijn bedrijf niet financieel succesvol was.

Niet een tekort aan kennis of de juiste marketing, maar mijn relatie met geld. 

Toen ik daar achter kwam én en mee aan de slag ging veranderde alles. Mijn inkomen verdubbelde binnen een maand en het ondernemen werd ineens veel relaxter.

Ik ben bevrijd.

Helaas kom ik dagelijks vrouwelijke onderneemster tegen die oververmoeid en platzak zijn. Ze willen zo graag, ze doen heel goed werk, maar toch lukt het niet. Ik weet wat ze voelen en heb besloten het mijn missie te maken deze ondernemers te helpen.

 

Wil je meer weten? Hier vind je meer dan 50 blogs.

Hulp nodig? Neem contact op. Je mag mailen naar info@mijnfinancielevrijheid.nl of bellen naar 06 389 00 729.

 
Je kunt natuurlijk ook het recept voor financieel succesvol en relaxed ondernemen downloaden.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This