Ik heb een vakantie geboekt!!! Ja, ja, veel mensen doen dat in januari, maar voor mij is het wel bijzonder. Eerder had ik in deze omstandigheden nooit een vakantie geboekt. Wat is er aan de hand?
Ik ben nog steeds bezig met het opstarten van mijn bedrijven en ervoor zorgen dat er genoeg geld binnen komt en mijn man is afgelopen maand werkeloos geworden. Financieel is het bij ons dus erg onzeker.

In de toekomst reden voor mij om overal de rem op te zetten. We gaan GEEN geld meer uitgeven.

Ik raakte in een soort kramp waarbij niets meer kon. Dat leverde mij en mensen om mij heen heel veel stress op, want ik werd er niet gezelliger van.

Wat is er nu anders?

Ik ben eindelijk door mijn overtuiging dat geld schaars is heen gebroken.

Dat lucht op, helpt me om meer geld te verdienen en minder uit te geven. Huh, denk je nu misschien, maar het werkt echt zo. Ik zal je een voorbeeld geven van alle onderdelen.

Uitgeven
In het verleden had ik nu geen vakantie geboekt, want het is financieel onzeker. Eerst maar even afwachten hoe het gaat. Om vervolgens in de zomer echt op vakantie te MOETEN en dan veel te veel geld uit te geven. Dat krijg je namelijk als je jezelf streng dingen ontzegt. Dan heb je het juist nodig! Al eens geprobeerd te stoppen met roken, snoepen, geld uitgeven of iets anders? Dan weet je waar ik het over heb. Op een gezonde en bewuste manier geld uit blijven geven is dus belangrijk.

Inkomen
Bewust en onbewust ga je andere dingen uitstralen als je andere overtuigingen hebt. Ook in dit geval. Ik was zo verkrampt bezig met ervoor zorgen dat ik voldoende geld verdien, dat het juist blokkeerde. Ik straalde naar potentiele opdrachtgevers dit ook uit. Sinds ik dat heb losgelaten, het vertrouwen heb dat het goed komt, stromen de klanten en mogelijkheden ineens binnen. Dat is echt veel relaxter ondernemen.

Lucht op
Eerder had ik vaak financiële zorgen. Ja, ik weet dat het tijd kost een bedrijf winstgevend te maken, maar ik wil NU inkomen. Waarom eigenlijk? Het was vooral de angst dat het geld straks op zou zijn wat me tegen hield. Angst is nooit een goede raadgever, maar lastig af te wimpelen. Daarom moest ik een manier zoeken om deze angst af te wimpelen. Het antwoord was feiten. Ik begon feiten te verzamelen en daaruit bleek dat ik het nog best een tijd kon redden met mijn spaargeld. Helemaal geen reden tot paniek dus. De afgelopen maand heb ik ook voor een record bedrag aan passief en actief inkomen verdiend. Er zit tot nu toe elke maand groei in, dus waar maak ik me zorgen om?

Het voelt fijn om zo te groeien. Ik weet dat dit allemaal punten zijn die mij naar financiële vrijheid helpen.

Komende maand ga ik naar de Millionaire Mind Intensive. Deze training gaat over je mindset over geld. Drie dagen lang wordt je daarin ondergedompeld. Ik ben heel benieuwd wat mij dat gaat brengen. Dat deel ik volgende maand met jullie!

Hoe gaat het met jouw financiële vrijheid? Wat heb jij in januari geleerd?

Pin It on Pinterest

Share This