Elke maand geef ik je een update over Mijn Financiële Huishoudster. Deze maand is het een gedeelde update met Mijn Financiële Vrijheid en vertellen we ook wat meer over onze ander “tak”; Cijfers & Centen.

Om met de laatste maar te beginnen; wellicht hebben jullie de naam al eens voorbij zien komen, maar er is naast Mijn Financiële Huishoudster en Mijn Financiële vrijheid nog een bedrijf dat mensen helpt met hun financiën. Cijfers & Centen is het bedrijf dat ik begin 2015 heb opgericht. Destijds voor zowel zakelijke als particuliere klanten maar dat werkte niet zo goed. .

Mijn Financiële Huishoudster werd de “tak” voor particulieren. Maar zoals al eerder gezegd merkten we dat er voornamelijk ondernemers op ons af kwamen. De vragen van deze doelgroep waren wel anders en we besloten een nieuwe “tak” op te richten voor ondernemers; Mijn Financiële Vrijheid.

Samengevat heb ik dus drie takken met elk zijn eigen doelgroep.
Cijfers & Centen – Werkgevers, instellingen en gemeenten
Mijn Financiële Huishoudster – Particulieren
Mijn Financiële Vrijheid - Ondernemers

In de basis doen al deze takken hetzelfde maar dan geheel afgestemd op de doelgroep.

Binnenkort zal ik  de lancering van Mijn Financiële Vrijheid vieren met een feestelijk aanbod. Wil je zeker weten dat je deze niet mist? Meld je dan hier aan om de informatie voor ondernemers te ontvangen.

In december plan ik een we een feestelijk aanbod voor particulieren en ondernemers. Om een tipje van de sluier op te lichten; wil jij in 2017 eindelijk je droom waar maken, gaan sparen of op een andere manier grip op je geld krijgen? En daarbij ook wat terug doen voor de minder bedeelden? Dan hebben we de week voor kerst een fantastische aanbieding voor je! Houd je email in de gaten.

Wat hebben we de afgelopen maand gedaan?
- Mijn stem laten horen met blogs. Vooral op de blog "Alleen een idioot staat in het rood" kregen we veel reacties. Gemist? Lees de blog hier.
- Ik ben bij Hugo Bakker geweest en hebben hem geïnterviewd over Financiële Vrijheid. Binnenkort delen we dit interview met jullie
- Ik heb hard gewerkt om Mijn Financiële Vrijheid online te krijgen
- Er heeft zich een record aantal nieuwe klanten gemeld. Daar ben ik ook druk mee geweest.

Wat doen we de komende maand
- Vanavond, woensdag 2 november geef ik de workshop “De Succesformule voor Financiële Vrijheid” voor ondernemers bij het JBN Groningen.
- Donderdag 3 november hebben we weer inloopspreekuur bij Het Eiland Van Groningen (Zuiderpark 20) Je bent welkom tussen 08.30 en 11.00 uur, gratis en vrijblijvend.
- Vrijdag 4 november vier ik mijn successen die we hebben behaald door het volgen van de Passief Inkomen Academy van Hugo Bakker.
- Maandag 7 november organiseren ik de workshop “Free Publicity”. Als je snel bent kun je misschien nog 1 van de laatste plekjes bemachtigen. Kijk hier voor meer info.
- Officiële lancering van Mijn Financiële Vrijheid met een super aanbod.
- Vrijdag 18 november mag ik mijn successen die we hebben behaald door het volgen van de Passief Inkomen Academy van Hugo Bakker delen op het podium tijdens de Passief Inkomen Seminar. Hij zal daar ook de nieuwste versie van zijn zeer waardevolle programma presenteren. Daar informeren ik jullie natuurlijk over want ik heb echt heel veel gehad aan zijn hulp. Ook iets voor jou? Hier kun je je nog aanmelden.

En vast nog heel veel andere dingen die we nu nog niet voorzien.

Dat is het voor nu. Tot volgende maand!

Pin It on Pinterest

Share This